Kino klub Split

Pretraživač

Newsletter

Home

Linkovi

Korisnici

Log In

Počinje Filmska škola

U utorak, 8. veljače,  u 20,15 sati, u Kino klubu Split započinje tečaj Filmske škole. Tečaj je u odnosu na prethodne skraćen, a koncentracija stavljena na teorijska predavanja, dok će  za praktični rad biti naknadno organizirane radionice. Broj polaznika je ograničen, a prijave se vrše na info@kinoklubsplit.hr.

Predavanja se održavaju dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom, naredna dva mjeseca. Na tečaju ćete steći osnovna  znanja iz Povijesti filmske umjetnosti, Teorije filmske umjetnosti, Filmske tehnike, Video tehnike, Pisanja scenarija, Suvremene prakse u eksperimentalnom filmu i videu i Autorskog i amaterskog filma.

Predavači su Silvana Dunat, Joško Jerončić, Ante Verzotti, Jurica Pavičić, Ivica Bošnjak, Sanja Grbin i Sunčica Fradelić. Nakon odslušanog tečaja, postajete članom Kino kluba Split i dobijate pravo sudjelovanja  u programima udruge.

Neposredno nakon tečaja, članovi će se prema afinitetima dijeliti u grupe i moći pohađati radionice kamere, montaže, zvuka, animacije i rada s glumcima. Radionice će voditi Boris Poljak, Staša Čelan, Tonči Tafra, Veljko Popović i Alen Čelić.

Cijena tečaja iznosi 500kn, broj polaznika je ograničen a prijave se vrše na info@kinoklubsplit.hr slanjem imena, prezimena i broja telefona ili mobitela. Prvu ratu tečaja (250 kn) poželjno je uplatiti prije početka tečaja na žiro račun kluba: 2330003 – 1100100100, sa svrhom doznake: Vaše ime i prezime – za Filmsku školu 2011.  Za sve dodatne informacije možete nazvati 091/8965860.